Haemme Uudellemaalle vetokoukkuasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme Uudellemaalle vetokoukkuasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimit sovitusti tietyssä pisteessämme esim. lomia tuuraamassa. Työaikasi on arkisin klo 8- 16 ja viikonloput ovat vapaat.

Vaadimme autoalan koulutusta/kokemusta sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Mikäli olet itseoppinut harrastaja niin se käy myös.
Perus-tietotekniikkataidot ja positiivinen asenne asiakaspalveluun on hyvä olla. Pystyt toimimaan hyvin tiimissä, vaikka jokaisella asentajalla on oma työpiste.
Koulutamme tehtävään hyvin.

Palkkaus: Lähtötason palkka määräytyy osaamisesi mukaan ja on tes:iä korkeampi. Tulevaisuudessa palkkakehitykseen voi vaikuttaa itse omalla toiminnallaan eli oppiminen, osaaminen, aktiivinen asenne sekä huolellinen työskentely huomioidaan myös meillä. Lisäksi käytössämme on erilaisia bonus-järjestelmiä.

Koukkupaja Oy on perustettu vuonna 2009 ja on alansa suurin toimija Suomessa. Toimimme tällä hetkellä jo 22 paikkakunnalla. Asennamme vetokoukkutuotteita sekä peruutustutkia niin uusiin kuin käytettyihinkin autoihin.

Lisätiedot: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11050972?searchPhrase=vetokoukku&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Tomi Martikainen, tomi.martikainen@koukkupaja.fi, 0445718730