Valitsemme asiantuntevasti autoosi oikean ja laadukkaan sähkösarjan ja mahdollisesti tarvittavat koodauksen suoritamme aina asennuksen jälkeen eli saat aina täysin käyttövalmiina vetokoukun sekä sähkösarjan.  

Monet sähkösarjat vaativat sopeuttamisen auton tietojärjestelmiin, meillä sopeuttaminen hoituu avaimet käteen -periaatteella. Meiltä asennettuna ostetulle sähkösarjalle tulee aina viiden vuoden laatutakuu! 

Käytämme pääsääntöisesti merkki- tai mallikohtaisia sähkösarjoja. Sähkösarjan valmistajista käytämme aina laadukkaita vaihtoehtoja, kuten Erich-Jaeger, ECS, Aragon, Westfalia ja Jaeger. Saatavuuden vuoksi voimme välillä käyttää myös muita valmistajia. 

Vetokoukkuihimme on saatavilla sekä 7- että 13-napaisia sähkösarjoja. Suomessa 7-napainen sähkösarja on yleisin ja 13-napaista käytetään muun muassa asuntovaunuissa ja katsastettavissa perävaunuissa. Sähkösarjan napaisuus on helposti vaihdettavissa adapterilla.

7-napainen sähkösarja

7-napainen sähkösarja on peruskärryä vetävä ja edullinen sähkösarja -ratkaisu. Peräkärryssä toimii kaikki vaadittavat ajonaikaiset valot. 

13-napainen sähkösarja

13-napaista liitintä käytetään yleensä sellaisille trailereille, pyörätelineille missä on peruutusvalo. Mikäli käytössä on asuntovaunu, jossa on mahdollista ajon aikana esimerkiksi pitää jääkaappi kylmänä/ladata akkuja ajoneuvon akusta niin tarvitaan vielä lisäsarja toimintaan.

Adapterit

Adaptereilla voi napaisuuden helposti muuntaa 13->7:n tai 7->13:sta. 

Jäikö kysyttävää?
Ota yhteyttä    Mistä tuotteista olet kiinnostunut

    Onko autossa peruutustutka?


    LAATUTAKUU 5 vuotta!

    Huolehdimme asiakkaistamme myös asennuksen jälkeen antamalla asennuspaketeille täyden viiden vuoden laatutakuun.

    Lue lisää