Laadukkaat vetokoukut – asiantuntevat asentajat

Voit olla varma, että vetokoukkusi on laadukas ja oikein asennettu. Näin se on käyttöturvallinen. Meillä asennustyön tekevät Koukkupajan omat ammattitaitoiset asentajat, eivät alihankkijat. Omat asentajamme ovat asentaneet yli 10 000 vetokoukkua ympäri Suomen.  

Vetokoukun asennus

Valtaosa autojen vetokoukuista on joko kiinteitä vetokoukkuja tai irrotettavia vetokoukkuja. Joissakin malleissa käytetään myös alle taittuvia versioita, kun taas tiettyihin autoihin voidaan asentaa vain irrotettava vetokoukku. 

Käytämme ainoastaan eurooppalaisia E-tyyppihyväksyttyjä laadukkaita vetokoukkuja, joten vetokoukkua ei tarvitse katsastaa erikseen. 

Asennamme muun muassa seuraavia tunnettuja vetokoukkumerkkejä: Westfalia, Aragon, Bosal, Brink ja GDW. 

Varastoltamme löytyvät yleisimpien automerkkien vetokoukut, mm. Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Kia, Mazda, Mitsubishi, Mercedez-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, SEAT, Skoda, Toyota, VW ja Volvo.

Vetokoukun sähkösarja 

Vetokoukkuihin on saatavilla sekä 7- että 13-napaisia sähkösarjoja. Suomessa 7-napainen sähkösarja on yleisin ja 13-napaista käytetään mm. asuntovaunuissa ja katsastettavissa perävaunuissa. Napaisuus on vaihdettavissa adapterilla.  

Monet sähkösarjat vaativat niiden sopeuttamisen auton tietojärjestelmiin. Sähkösarjan asentaminen hoituu Koukkupajalla avaimet käteen -periaatteella. 

Meiltä asennettuna ostetuille vetokoukuille tulee aina viiden vuoden laatutakuu. 

Kiinteä vetokoukku autoon 

Kiinteä vetokoukku on edullisin ratkaisu vetokoukuksi autoon. Se on aina valmiina käytettäväksi. Vetokoukku on joka tilanteessa välittömästi käyttövalmiina ja siksi sopiva myös jatkuvaan käyttöön. 

Irrotettava vetokoukku autoon 

Irrotettavan koukun kuulaosa suositellaan irrottamaan aina silloin, kun vetokoukku ei ole käytössä. Irrotettavaa vetokoukkua on saatavilla vertikaalisesti ja horisontaalisesti irrotettavana. Yleisesti käytämme vertikaalista vetokoukkua, mutta joihinkin autoihin on mahdollista asentaa vain horisontaalinen irrotus. 

Irrotettava vetokoukku on ideaali ratkaisu niille, jotka käyttävät vetokoukkua silloin tällöin, esimerkiksi pyöräretkillä tai peräkärryä varten. 

Irrotettava vetokoukku on turvallinen unohtamatta helppokäyttöisyyttä ja käytännöllisyyttä. 

Autosi ulkonäköä ajatellen irrotettava vetokoukku on oikea vaihtoehto, jos haluat säilyttää autosi mahdollisimman alkuperäisen näköisenä. 

Irrotettava vetokoukku jättää myös peräkontin edustan vapaaksi. Tietyissä automalleissa irrotettava vetokoukku poistaa häiriömahdollisuuden peruutusavustimilta. 

Jäikö kysyttävää?
Ota yhteyttä  Mistä tuotteista olet kiinnostunut

  Onko autossa peruutustutka?


  Vetokoukku rahoituksella

  Voit nyt myös saada 14 vuorokauden kuluttoman ja korottoman maksuajan Svea-laskutuksen kautta. Lisäksi 14 päivän jälkeen voit tarvittaessa sopia myös osamaksusta Svea-rahoituksen kanssa.

  Viiden vuoden laatutakuu

  Saat tämän laatutakuun aina meiltä, kun ostat sekä osat että asennuspalvelun meiltä. Annamme viiden vuoden kaikenkattavan laatutakuun vetokoukullesi.

  Lue lisää