Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:

Koukkupaja Oy

Virkatie 7 01510 Vantaa

p. 010 4201 700 tai 050 338 4703 (ei tekstiviestejä)

Kerättyjen tietojen käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakkuuksien hoitoon ja -kehittämiseen, Koukkupaja Oy:n markkinoinnin kohdistamiseen sekä uudelleenmarkkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteröidyiltä kerätään Ota yhteyttä -lomakkeen kentistä seuraavat tiedot: Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, auton merkki ja malli, auton vuosimalli ja rekisterinumero, lisäksi kysymys “onko autossa peruutustutka?”, sekä vetovalikko josta henkilö valitsee haluamansa asennuspisteen. Lopussa vapaavalintainen “lisätiedot ja kysymykset” -kohta.

Kävijäseuranta ja tietolähteet

Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään hänen täytettyään “Ota yhteyttä”- lomakkeen. Kävijäseurannassa käytetään seuraavia ohjelmistoja ja sosiaalisen median työkaluja:

  • Facebook konversiopikseli
  • Google Analytics
  • WordPress-julkaisujärjestelmä
Tietojen säännönmukainen käsittely

Koukkupaja säilyttää rekisteriin annetut tiedot luottamuksellisina. Rekisteritietoja ei säilytetä muussa kuin sähköisessä muodossa. Rekisteriä säilytetään kotisivun ylläpitäjän operoimalla palvelimella. Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle tai Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä antaa Ossi Hiltunen, ossi.hiltunen (a) koukkupaja.fi.