Avaamme alkuvuodesta 2022 uuden toimipisteen Hyvinkäälle ja haemme asentajaa/toimipistevastaavaa vakituiseen työsuhteeseen.

Avaamme alkuvuodesta 2022 uuden toimipisteen Hyvinkäälle ja haemme asentajaa/toimipistevastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Työaikasi on arkisin klo 8- 16 ja viikonloput ovat vapaat.

Vaadimme autoalan koulutusta/kokemusta sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Mikäli olet itseoppinut harrastaja niin se käy myös.

Perus-tietotekniikkataidot ja positiivinen asenne asiakaspalveluun on hyvä olla. Pystyt toimimaan itsenäisesti pisteessä. Päivittäisten asennuksien lisäksi tarvitsee tehdä toimipistevastaavan tehtävät.
Koulutamme tehtävään hyvin. Koulutus tapahtuu Vantaan pisteessämme.

Palkkaus: Lähtötason palkka määräytyy osaamisesi mukaan ja on TES:ta korkeampi. Tulevaisuudessa palkkakehitykseen voi vaikuttaa itse omalla toiminnallaan eli oppiminen, osaaminen, aktiivinen asenne sekä huolellinen työskentely huomioidaan myös meillä. Lisäksi käytössämme on erilaisia bonus-järjestelmiä.

Koukkupaja Oy on perustettu vuonna 2009 ja on alansa suurin toimija Suomessa. Toimimme tällä hetkellä jo 22 paikkakunnalla. Asennamme vetokoukkutuotteita sekä peruutustutkia niin uusiin kuin käytettyihinkin autoihin.

Lisätiedot: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11089604?searchPhrase=vetokoukku&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Tomi Martikainen, 0445718730, tomi.martikainen@koukkupaja.fi