Haemme Pääkaupunkiseudulle liikkuvaa asentajaa vakituiseen työsuhteeseen

Haemme Pääkaupunkiseudulle liikkuvaa asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Alueella on 5 toimipistettä ja tulet toimimaan niissä tuuraajana tilanteen mukaan. Työaikasi on arkisin klo 8- 16 ja viikonloput ovat vapaat.

Vaadimme autoalan koulutusta/kokemusta sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Mikäli olet itseoppinut harrastaja niin se käy myös.

Perus-tietotekniikkataidot ja positiivinen asenne asiakaspalveluun on hyvä olla. Pystyt toimimaan itsenäisesti pisteessä. Päivittäisten asennuksien lisäksi tarvitsee tehdä toimipistevastaavan tehtävät.

Koulutamme tehtävään hyvin.

Palkkaus: Lähtötason palkka määräytyy osaamisesi mukaan ja on TES:ta korkeampi. Tulevaisuudessa palkkakehitykseen voi vaikuttaa itse omalla toiminnallaan eli oppiminen, osaaminen, aktiivinen asenne sekä huolellinen työskentely huomioidaan myös meillä. Lisäksi käytössämme on erilaisia bonus-järjestelmiä.

Koukkupaja Oy on perustettu vuonna 2009 ja on alansa suurin toimija Suomessa. Toimimme tällä hetkellä jo 23 paikkakunnalla. Asennamme vetokoukkutuotteita sekä peruutustutkia niin uusiin kuin käytettyihinkin autoihin.

te-palvelut.fi

Julkaistu:
Kategoria(t): Rekry