Vetokoukkuasentaja, Herttoniemi

Haemme Herttoniemeen vetokoukkuasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työaikasi on arkisin klo 8- 16 ja viikonloput ovat vapaat. Koulutuksen jälkeen tulette työskentelemään itsenäisesti Herttoniemen pisteessämme.

Vaadimme autoalan koulutusta/kokemusta sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Mikäli olet itseoppinut harrastaja niin se käy myös.

Perus-tietotekniikkataidot ja positiivinen asenne asiakaspalveluun on hyvä olla. Pystyt toimimaan itsenäisesti pisteessä. Päivittäisten asennuksien lisäksi tarvitsee tehdä toimipistevastaavan tehtävät.

Koulutamme tehtävään hyvin.

Palkkaus: Lähtötason palkka määräytyy osaamisesi mukaan ja on TES:ta korkeampi. Tulevaisuudessa palkkakehitykseen voi vaikuttaa itse omalla toiminnallaan eli oppiminen, osaaminen, aktiivinen asenne sekä huolellinen työskentely huomioidaan myös meillä. Lisäksi käytössämme on erilaisia bonus-järjestelmiä.

Koukkupaja Oy on perustettu vuonna 2009 ja on alansa suurin toimija Suomessa. Toimimme tällä hetkellä jo 20 paikkakunnalla. Asennamme vetokoukkutuotteita sekä peruutustutkia niin uusiin kuin käytettyihinkin autoihin.

Yhteystiedot

Tomi Martikainen
tomi.martikainen@koukkupaja.fi
044 571 8730

Hae tätä työpaikkaa

    Onko sinulla ajokortti (B-luokka tai suurempi)?*

    Paikkakunta*